Nyxus Empress
5.0

Nyxus Empress

Bersedialah untuk pengembaraan yang luar biasa antara bintang bersama "Nyxus Empress", permainan slot baharu yang gabung dunia...

Bersedialah untuk pengembaraan yang luar biasa antara bintang bersama “Nyxus Empress”, permainan slot baharu yang menggabungkan dunia Arena of Valor’s Ilumia dengan daya tarikan alam semesta yang menakjubkan. Saksikan kebangkitan Nyxus, Ilumia yang menawan dengan kulit barunya, bersinar lebih cerah daripada mana-mana bintang di galaksi.

Dengan susun atur gelendong 5×3 dan 25 barisan yang menawan, “Nyxus Empress” akan membawa anda ke alam angkasa yang penuh dengan keajaiban cakerawala dan kemenangan astronomi. Nantikan ciri Tumble, di mana simbol kemenangan akan hilang dan memberikan laluan kepada simbol baharu untuk mengalir turun, mencipta lebih banyak kemungkinan kosmik untuk kemenangan yang luar biasa.

“Nyxus Empress” juga memperkenalkan ciri Penambahan Pengganda yang mengagumkan, kuasa yang akan menguatkan kemenangan anda. Kemenangan anda akan berganda dalam setiap putaran kemenangan, dan menghantarkan gelombang kejutan ke seluruh alam semesta. Nikmati kegemilangan pengganda ini yang hanya akan ditetapkan semula jika kemenangan tidak selaras.

Simbol bintang berselaras dengan ciri Permainan Percuma. Cetuskan 3 atau lebih Scatters, dan anda akan dikurniakan sebanyak 12 Permainan Percuma. Namun, keindahan kosmik terletak pada fakta bahawa pengganda anda akan bermula dari x1 yang sederhana, selepas itu, baru alan melonjak ke kali ganda yang lebih tinggi dengan setiap kemenangan. Bersiap sedia untuk simfoni angkasa yang melipatgandakan kemenangan anda dengan kekal dan teguh sepanjang sesi Permainan Percuma. Sekiranya nasib memihak kepada anda, saksikan 3 Scatters tambahan yang akan mencetuskan +3 Permainan Percuma tambahan, untuk memanjangkan lagi perjalanan anda di kalangan bintang.

“Nyxus Empress” direka khusus untuk negara-negara ASEAN, menggabungkan dunia Arena of Valor dengan daya tarikan keajaiban antara galaksi. Nikmatilah pengembaraan kosmik bersama Nyxus, Ratu Galaxy, yang menjanjikan anda ganjaran astronomi.

Follow us: