MoonLight Wish
5.0

MoonLight Wish

Dengan susunan gelendong bergrid 5x3 dan 9 barisan, "Moonlight Wish" menggabungkan ciri Anime dengan kemi Oriental untuk memberikan...

Memperkenalkan “Moonlight Wish” – Alamilah Perayaan Kuih Bulan yang luar biasa!
Dengan susunan gelendong bergrid 5×3 dan 9 barisan, “Moonlight Wish” menggabungkan ciri Anime dengan kemi Oriental untuk memberikan pengalaman yang unik kepada pemain. Temukan sensasi dari kedua-dua arah, di mana kemenangan akan dibayarkan dari dua arah.

Keajaiban boleh dinantikan pada Extra Wild Reel. Lucy, duta Vtuber kami, akan menghiasi gelendong secara acak dengan simbol Wild, dengan kemungkinan menghasilkan Kemenangan Gambar Penuh.

Di bawah cahaya bulan, Permainan Percuma bersinar. Menang sehingga 30 Permainan Percuma, di mana setiap satunya datang dengan Extra Wild Reel. Pencetusan Semula mungkin akan terjadi, untuk meningkatkan jumlah Permainan Percuma anda, meskipun akan direset setelah ciri berakhir.

“Moonlight Wish” bukan satu permainan slot biasa; ini adalah sebuah permainan pertama yang menampilkan Lucy sebagai duta besar kami dan menandakan debut Series Anime kami, yang berlatar di dunia Epic Universe yang mempesonakan.

Kisah Lucy bermula apabila dia memasuki ke alam Dreamland – Epic Universe, dan berubah menjadi Penyihir Mantra Bulan dengan Kuasa Harapan. Gabungilah kuasa anda bersamanya di Alam Moonlight semasa mereka menyambut Pesta Moonlight, yang merayakan harapan dan impian.

Alami keajaiban dan buat hajat “Moonlight Wish” anda – di mana impian anda akan bersinar seperti cahaya bulan!

Ciri Utama:
* Slot Video bergrid 5×3, 9 Barisan
* Dua arah
* Extra Wild Reel
* Kemenangan Gambar Penuh
* Permainan Percuma
* Beli Ciri
* Tema Epic Universe
* Gaya Anime
* Duta Vtuber sebagai Karakter Utama
* Cerita Sinematik
,

Follow us: