GOTG3
5.0

GOTG3

Berita baik untuk peminat Marvel, kami berbesar hati untuk mengumumkan kerjasama dengan Marvel Entertainment dalam...

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Berita baik untuk peminat Marvel, kami berbesar hati untuk mengumumkan kerjasama dengan Marvel Entertainment dalam penciptaan permainan free credit e-wallet slot baharu berdasarkan francais Guardians of the Galaxy. Permainan “Guardians Of The Galaxy 3” yang baharu ini akan dikeluarkan pada bulan Mei 2023, pasti akan menambahkan keseronokan kepada francais tersebut.

Permainan ini adalah free credit e-wallet slot video yang bergrid 5×4, dengan 16 Barisan dan dwi ciri: Permainan free share Bonus Roket Respin dan Permainan Percuma Groot. Kedua-dua ciri boleh dibeli.

Permainan free share Bonus Roket Respin yang dicetuskan oleh 3 simbol Wild dengan Pengganda akan muncul pada gelendong. Dalam ciri ini, simbol Wilds dengan Multipliers akan dipegang dan 3 kali respin akan berlaku, setiap simbol Wild dengan Multipliers yang baru akan muncul dan menetapkan semula kiraan respin kepada 3. Jadi, pemain akan berpeluang mendapatkan kemenangan yang lebih besar!

Selain itu, Permainan Percuma Groot pula dicetuskan oleh 3 atau lebih Scatters. Dalam ciri ini, Gelendong Sticky Wild dengan Pengganda secara rawak akan diberikan kepada pemain untuk kemenangan besar yang lumayan! Dengan rekod prestasi EpicWin dalam pembangunan permainan yang menarik serta alam semesta yang kaya dengan watak dan cerita Marvel, peminat boleh menantikan pengalaman yang tidak akan dilupakan. Jadi, bersedialah untuk menyertai Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket dan Groot dalam pengembaraan dan perjuangan terbaru mereka untuk menyelamatkan galaksi sekali lagi.

Follow us: