Avatar 2
5.0

Avatar 2

merupakan juara box-office yang paling hebat sepanjang masa. Avatar memang terkenal dengan grafik dan animasinya yang menarik.Selepas..

<Avatar> merupakan juara box-office yang paling hebat sepanjang masa. Avatar memang terkenal dengan grafik dan animasinya yang menarik. Selepas penantian lebih daripada 10 tahun, sekuelnya telah diumumkan dan akan dikeluarkan tidak lama lagi. Kami berasa amat bangga kerana berpeluang untuk bekerjasama dengan mereka dan membangunkan permainan slot berdasarkan filem tersebut dengan pengalaman hebat maksimum.
Jake Sully, watak utama, akan meninggalkan rumahnya di dalam hutan bersama keluarganya ke dunia dasar laut Metkayina. Dalam permainan ini, pemain akan dapat menikmati persekitaran dasar laut dengan grafik dan animasi yang hebat. Selain itu, permainan ini mempunyai gelendong berbentuk berlian dengan 2,000 kombinasi kemenangan yang menampilkan permainan berlatar dengan pengganda yang semakin meningkat. Di samping itu, pemain akan berpeluang untuk mendapat simbol bingkai emas dalam setiap putaran tunggal, dan simbol bingkai emas tersebut akan bertukar menjadi simbol Wild apabila melata. Akhir sekali, pemain juga berpeluang memenangi 10 permainan percuma dengan mendaratkan 3 Scatter pada gelendong (setiap Scatter tambahan + 2 permainan percuma).
Jadi, tunggu apa lagi? Marilah bersedia dan sertai Jake Sully dalam pengembaraannya yang menakjubkan dalam permainan slot <Avatar> yang padu ini!

Follow us: