Animal Farm

Animal Farm

Transformasi Simbol Bayaran Tinggi: Apabila 2 atau lebih gelendong diliputi dan ditutup dengan simbol bayaran tinggi, kedua-dua gulungan akan...

“Putar dan Menang, Berkebun untuk Kejayaan!”

Dengan susunan gelendong 5×3 dan 25 cara untuk menang
Ciri-ciri:
Transformasi Simbol Bayaran Tinggi: Apabila 2 atau lebih gelendong diliputi dan ditutup dengan simbol bayaran tinggi, kedua-dua gulungan akan bertukar menjadi Gelendong Wild.

Permainan Percuma: Cetuskan 10 Permainan Percuma dengan peningkatan transformasi Simbol Bayaran Tinggi dengan pengganda x2, x3, x4, dan x5.

Dalam “Animal Farm,” terokai kebun yang dipenuhi dengan Anjing, Babi, Kuda, Lembu dan Ayam. Apabila anda memutar, simbol bayaran tinggi mempunyai rahsia ajaib: apabila 2 atau lebih gelendong diisi dengan simbol tersebut, mereka akan berubah menjadi Gelendong Wild, dan mencetuskan ganjaran yang menakjubkan.

Cetuskan 10 Permainan Percuma, dan simbol bayaran tinggi akan mendedahkan pengganda x2, x3, x4, dan x5, untuk mencipta peluang kemenangan yang lebih besar. “Animal Farm” adalah tempat yang akan menjanjikan kekayaan daripada harta tersembunyi di antara gelompok haiwannya.

Follow us: